Kom i gang kurs
Med Trine Dahlmo-metodens brede vei kan du med helt alminnelig mat gå ned i vekt, bedre mange helseplager og få større matglede i livet! Du slipper å veie maten eller telle kalorier. Metoden er enkel å følge i en travel hverdag med familie, venner og aktiviteter.

 

Hjertet og hjernen bak metoden er Helseinspirator Trine Dahlmo. Den er et resultat av hennes omfattende erfaring fra sin klinikkpraksis hvor hun har fulgt virkelige mennesker i virkelige liv. Med boken Lettere, utgitt av Cappelen Damm, gjorde hun «den brede vei» kjent for alle i landet. Nå gjør hun den tilgjengelig der folk er ved å utdanne et stort nasjonalt fagteam av kursholdere og ernæringsterapeuter. 

 Kurset gir deg

  • 3 personlige motivasjonsmøter på 45 minutter.

  • 9 kurstreff i liten gruppe, totalt 11 t.

  • 7 veiinger på egne tidspunkt. 

  • Egen app med inspirasjon og videoer

Kurstreffene

Treffene er lagt opp som en prosess hvor metoden læres inn på en praktisk og håndterbar måte.
Undervisningsformen er videoundervisning fra metodens grunnlegger, undervisning fra din TD-inspirator samt refleksjoner og øvelser omkring tema. Du får også inspirasjonsmateriell mellom treffene. 

 

Veien videre

For deg som ønsker det, kan du fortsette din livsstilsreise sammen med oss. Kursserien Et lettere liv er bygd opp som en modulbasert kursserie med tre etterfølgende moduler på 4-5 måneder hver. Inkludert personlig oppfølging hos din TD-inspirator. På hvert kurs får du påfyll av ny kunnskap, både om kosthold, helse og din motivasjon. Vi ønsker at du skal ha glede av din kunnskap et helt liv – et lettere liv!