Blomster på Wood

Jessica Grønstad

IMG_20200529_192750_edited.jpg
Kompetanse

Kostveileder

td-metoden veileder
Kokk 

Motivator & Coaching

118980225_639052823655877_33296272181526
Min historie

Min historie er kanskje som mange andres som brenner for å hjelpe andre med deres trivsel og helse. Jeg har også vært der. Jeg trivdes ikke med min vekt og hadde lite overskudd til min hverdag som trebarnsmamma.

 
Etter å ha trent i mange år, uten at det hjalp på vekten, møtte jeg gode veiledere hos Family Sports Club i Løten. Der fikk jeg den hjelpen jeg trengte for å få det til. Med en kostomlegging fikk jeg et lettere liv. Jeg nådde min målvekt og ble mer enn 20 kg lettere. 


Da jeg senere ble tilbudt en jobb hvor jeg kunne hjelpe andre til å oppnå tilsvarende, nølte jeg ikke et sekund. Jeg takket ja! Å hjelpe andre med å nå sitt livsstilsmål,  oppleve mestring og bli friskere var noe jeg virkelig ønsket å jobbe med!
 

Jeg har siden 2010 jobbet som kostholdsveileder og vært så heldig å følge mange flotte mennesker på deres livsstilsreiser. I denne tiden tok jeg utdanning på Norges Idretts Høgskole  og Active Education innen fagområdene kosthold, treningslære og coaching. Jeg er også utdannet kokk og har i flere år jobbet som kjøkkensjef.  


I de senere årene har jeg i hovedsak veiledet mine klienter en til en eller i små grupper.  Jeg har alltid fokus på praktiske løsninger for mine klienter, som passer i deres hverdag. 


Jeg er nå også en del av et nasjonalt fagteam som veileder klienter med Trine Dahlmo -metoden. Med TD-metoden kan man spise både fete- og karbohydratrike måltider, også ferdigmat når man går ned i vekt og bedrer sin helse. Metoden er enkel å følge i en alminnelig hverdag med familie og aktiviteter. Når man slipper å forsake mye av den maten man liker best, vil man oppleve mestring, nytelse og glede og bli ytterligere motivert og inspirert.
 

Mer informasjon om Trine Dahlmo - metoden her: https://www.trinedahlmo.no

Min erfaring har vist at personlig oppfølging, tilpasset den enkeltes behov gir de beste resultatene på sikt. Det beste jeg vet er når mine flotte klienter får til det de jobber for! 

Jeg følger deg med glede på din vei!